Bedrijfsprofiel


Wij zijn een jonge, kleine maar flexibele onderneming, die alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in de koel -/ en vriescellenbouw. Niet de koeltechniek maar de cellen zelf zijn onze specialiteit. Geheel kompleet met deuren, afwerkingen en eventuele inrichting.


Een jong bedrijf ( gestart in maart 1996 met 2 personen), maar met mensen met een jarenlange ervaring en gedegen vakkennis.

Gestart met de fabricage van koel -/ en vriesdeuren op maat, hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf dat een heel scala aan werkzaamheden uitvoert met geïsoleerde panelen en alle benodigde hulpmaterialen voor veel verschillende branches.


Onze groeiende marktpositie realiseren wij door bestaande relaties te continueren en uit te bouwen door goed werk te leveren en nieuwe klanten / opdrachtgevers middels “mond op mond reclame” en referentieprojecten te benaderen.

Dit valt alleen te realiseren door ons uitgangspunt om afspraken exact na te komen, een flexibele instelling jegens onze opdrachtgevers te tonen en een prima prijs/kwaliteit verhouding voor de werkzaamheden te realiseren.

Met een gestage jaarlijkse omzetgroei van minimaal 15 % zijn wij een gezond bedrijf.


Onze basis is ons bedrijfspand in Vierpolders, waar wij veel producten op maat voor onze klanten vervaardigen.
Dit met moderne machines, een voorraad waardoor wij snel kunnen handelen en goed personeel. Nog steeds met korte lijnen in de bedrijfsvoering bedienen wij onze klanten.

Klanten die vaak vaste klanten worden. Gewoon de bakker op de hoek, een groothandel in vlees met een tiental winkels tot aan een specialist op het gebied van klimaatbeheersing aan boord van zeer luxe jachten.